20+ χρόνια σταθερά ανοδική πορεία

Η Hellas Stones ιδρύθηκε το 2000 και σύντομα καθιερώθηκε ως μία ταχύτατα αναπτυσσόμενη Ελληνική Εταιρεία που δραστηριοποιείται στο χώρο της παραγωγής τεχνητής πέτρας. Από την αρχή της δραστηριοποίησής της έχει θέσει ως φιλοσοφία και στόχο να καλύπτει τις ανάγκες του επαγγελματία και κάθε καταναλωτή με προϊόντα υψηλής ποιότητας και προηγμένης τεχνολογίας, με ανταγωνιστικές τιμές και σεβασμό στο περιβάλλον και τον άνθρωπο. Μέχρι και σήμερα συνεχίζει να εξελίσσεται και να εξειδικεύεται τόσο στον κατασκευαστικό κλάδο όσο και στον κλάδο παραγωγής προϊόντων διακόσμησης.
Hs2, Hellas Stones

Ποιότητα & Πιστοποιήσεις

Η άψογη ποιότητα των προϊόντων της Hellas Stones διασφαλίζεται από σειρά αυστηρών ποιοτικών ελέγχων σύμφωνα με τις προδιαγραφές DIN EN ISO9001:2000 TUV CERT (Manufacture-Marketing of decorative artificial stone tiles), που ξεκινούν από τις πρώτες ύλες και τα υλικά συσκευασίας, ακολουθούν το προϊόν σε όλες τις φάσεις παραγωγής και συσκευασίας και συνεχίζονται σε όλη την διάρκεια της αποθήκευσης αλλά και της διακίνησής τους.

Γιατί εμάς

Σήμερα, η Hellas Stones έχει καταφέρει να αποκτήσει μια ισχυρή παρουσία στην ελληνική αλλά και τη διεθνή αγορά. Tα προϊόντα της βρίσκονται ψηλά στην προτίμηση της αγοράς τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Αυτό επιβεβαιώνεται από την διαρκώς ανοδική πορεία των πωλήσεων σε χώρες του εξωτερικού. Η Hellas Stones είναι σήμερα μία από τις λίγες βιομηχανίες στην Ευρώπη, με καθετοποιημένη παραγωγή και εξειδίκευση στον χώρο των τεχνητών πετρωμάτων.

Στην προσπάθεια υλοποίησης των εταιρικών στόχων της, η Hellas Stones λειτουργεί με απόλυτο σεβασμό στον άνθρωπο αλλά και το φυσικό περιβάλλον.

Hs3, Hellas Stones
image
https://www.hellasstones.com/wp-content/themes/hs/
https://www.hellasstones.com//
#f4801f
style1
paged
Loading posts...
/home/hellasstonescom/public_html/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
https://www.hellasstones.com/wp-content/themes/hs
on
yes
yes
off
Enter your email here
on
off
el