Νέα-Ενημερώσεις

HomeΝέα-Ενημερώσεις

Βγαλμένα από την ελληνική παράδοση, τα τσιμεντένια πλακάκια παραμένουν στην κορυφή των τάσεων της διακόσμησης εδώ και αιώνες, καθώς χαρίζουν ιδιαίτερο στυλ σε χώρους παραδοσιακούς και μοντέρνους, μίνιμαλ και ρετρό. Έχουν ευρεία γκάμα εφαρμογής από σπίτια έως σπουδαία αρχιτεκτονικά αριστουργήματα. Τα τσιμεντένια πλακάκια αποτελούν ιδανική επιλογή όχι μόνο λόγω του στυλ τους, αλλά και χάρη […]

Φεβ 19, 2019

0

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η δυναμική παρουσία της Hellas Stones στη μεγαλύτερη έκθεση της χώρας για την τροφοδοσία και τον εξοπλισμό των Ξενοδοχείων και των μονάδων Μαζικής Εστίασης, HO|RE|CA 2019. Σας ευχαριστούμε θερμά που μας δώσατε τη χαρά να σας υποδεχτούμε και να σας ενημερώσουμε για τα προϊόντα μας.    

Φεβ 18, 2019

0

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή της Hellas Stones στη διεθνή έκθεση BUILDING TRADE FAIR SEEBBE, η οποία διεξήχθη 18- 21 Απριλίου 2018 στο Βελιγράδι. Έντονο ήταν το ενδιαφέρον των επισκεπτών για τα νέα μας προϊόντα.

Μαΐ 02, 2018

0

Δυναμική ήταν για άλλη μία φορά η παρουσία της Hellas Stones στη μεγαλύτερη έκθεση για την τροφοδοσία και τον εξοπλισμό των Ξενοδοχείων και των μονάδων Μαζικής Εστίασης στην Ελλάδα. Σας ευχαριστούμε θερμά που μας δώσατε τη χαρά να σας υποδεχτούμε και να σας ενημερώσουμε για τα προϊόντα μας.

Φεβ 18, 2018

0

Μεγάλο ενδιαφέρον έδειξε για ακόμη μια φορά το κοινό που βρέθηκε στη διεθνή έκθεση HORECA 2017, για τα προϊόντα της Hellas Stones. Σας ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον και την προτίμηση των προϊόντων μας.

Φεβ 20, 2017

0

Η εταιρεία μας θα συμμετέχει στη διεθνή έκθεση INFACOMA 2017 που θα διεξαχθεί στο HELEXPO MAROUSSI, ΑΘΗΝΑ από τις 2 έως τις 5 Μαρτίου. Σας περιμένουμε στο HALL B και Nr: 17.

Φεβ 16, 2017

0

Η εταιρεία μας, η οποία πρωτοπορεί στο χώρο των τεχνητών πετρωμάτων, θα λάβει και φέτος μέρος στην μεγαλύτερη έκθεση δομικών υλικών που πραγματοποιείται στο Ντουμπάι, BIG 5 SHOW 5-8 Νοεμβρίου 2012, όπου θα παρουσιάσει τη νέα σειρά προϊόντων ΕCO για πρώτη φορά.

Νοέ 02, 2012

0

0
0
image
https://www.hellasstones.com/wp-content/themes/hs/
https://www.hellasstones.com//
#f4801f
style1
paged
Loading posts...
/var/www/vhosts/hellasstones.com/hellasstones.com/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
https://www.hellasstones.com/wp-content/themes/hs
on
yes
yes
off
Enter your email here
on
off
el

Tile Online Designer

Εσύ γνώριζες πως μπορείς να σχεδιάσεις μόνος σου το δικό σου τσιμεντένιο πλακάκι;

Design your own tile!